a la carte menu

AFTENMENU

 

FORRETTER

Rimmet Laks     Kr.  109,-
anrettet på agurkebund med rødbeder, syltede porrer, wasabi mayo, brunet smørsne samt karse.

Jomfruhummer   Kr. 125,-
serveret med mandel creme, havtorn skum, soyamandel, samt ørredrogn og grønkålschips.

Blomkåls suppe     Kr.   98,-
serveres med kulørte blomkål samt purløg og sprød pancetta.

 

HOVEDRETTER

Ribeye steak   Kr. 265,-
250g serveret med fritteret pommes fondant, estragon mayo, semi-dried tomater, sauce diable og blandet salat.

Kulmule    Kr. 235,-
anrettet med løg marmelade, bolchebeder, grillede løg samt fiskesauce og kogte kartofler.

Supreme kyllingebryst    Kr. 195,-
serveret med confiteret wing, rodfrugtepure, æblecrudité, morkel sauce og skovsvampe.

 

OST & DESSERTER

Honning chokoladekage   Kr.  98,-
med marengs, karamel, passionsfrugt sorbet samt honning coulis.

Pære og æble    Kr.  78,-
pocheret pære i cider, æblekompot, citronverbena creme, crumble og vanille is.

Blå kornblomst ost    Kr.  78,-
kornblomster, smørristet rugbrød og rysteribs.

 

VEGETAR / VEGAN

Pakoras    Kr. 165,-
ratatouille med portobello svampe

 

MENUER

Dagens menu 2 retter kr. 245,-

Dagens menu 3 retter kr. 295,-

 

Book et ophold

Skynd dig at få reserveret en plads, inden alt er optaget.

Er du i tvivl om vi kan løse opgaven?

Hold kursus, konference, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære. Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.