a la carte menu

AFTENMENU

FORRETTER

Rejetoast  Kr. 135,-
serveret med stenbiderrogn samt rejer, dild, mayonnaise, 
krydderier og finthakket rødløg.

Carpaccio af oksekød  Kr. 109,-

Serveres med PortoBello Creme, salat og Parmesan

Sørup Herregaards cremede fiskesuppe Kr. 98,-
Serveret med laksefilet, torskeryg, rejer, fennikel, 
gulerødder, forårsløg, safran og purløg. 

HOVEDRETTER

Ribeye Diablo Kr. 245,-
Serveret med pebersauce, syltede løg, 
mangochutney, ragout af grøntsager og kartoffelrösti

Smørstegt Torskeryg Kr. 235,-
serveret med chablissauce, hvide og grønne asparges
forårsløg, gulerødder og kartoffelmos.

Sørup Herregaards cremede fiskesuppe Kr. 185,-
Serveret med laksefilet, torskeryg, rejer, fennikel, 
gulerødder, forårsløg, safran og purløg

OST & DESSERTER

Ostetallerken med oliven Kr. 98,-

Chokoladesymfoni Kr. 95,-

Hvid chokolademousse, Gateau Marcel, chokoladeknas

med skovbær sauce og friske bær.

Coupe Danmark Kr. 78,-

Vaniljeis, chokoladesauce, jordbær og flødeskum.
 

VEGETAR / VEGAN

Pakoras med raita og blandet salat, kartofler, blomkål, squash, Kr. 138,-
auberginer, løg og grønne ærter
Raita: Sojayoghurt, mynte, koriander, hvidløg, limesaft

MENUER

Dagens menu 2 retter kr. 245,-

Dagens menu 3 retter kr. 295,-

Book et ophold

Skynd dig at få reserveret en plads, inden alt er optaget.

Er du i tvivl om vi kan løse opgaven?

Hold kursus, konference, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære. Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.