Møde & Konference

Konference, møde, efteruddannelse, udvikling eller event?

  • 1 stor sal – op til 400 personer
  • 8 store plenumrum – alle med projektor og wifi
  • 10 mødelokaler/grupperum
  • 102 dobbeltværelser
  • Gratis wifi
  • Gratis parkering
  • Ladestander til el-bil
  • Statens rammeaftale Konference & Møde

Inspirerende velvære

Vores konferencefaciliteter beliggende midt i den smukke natur er med til at fremme både inspirationen, kreativiteten, velværet – og ikke mindst nærværet.
Deltagerne kan lade op med en frisk tur i parken eller ren afslapning i Relax-området, før menuen nydes i restauranten med udsigten over søen.

Der er rige muligheder for teambuilding og aktiviteter – både med og uden overnatning.
Sørup Herregaard ligger midt på Sjælland, og er derfor det ideelle mødested for konferencer, hvor deltagerne kommer fra forskellige dele af landet.


Mad med udsigt

Konferencemiddagen eller frokosten – serveret som ShareFood – kan nydes ekstra meget med den smukke udsigt over sø og park.

Med ShareFood sidder man sammen, og maden serveres på fade ved bordet. Som man kender det fra hyggelige middagsselskaber, går de anrettede fade rundt ved bordet og både dialog og samvær omkring maden styrkes.

Udover den positive sociale dimension er målet at øge friskheden, kvalitetsoplevelsen og det gastronomiske niveau – og samtidig at reducere det madspild, der altid er på en stor frokostbuffet.


Konference- og mødelokaler

Vores 19 møde- og konferencelokaler er beliggende i herregårdens længer. De har alle dagslys og er indrettede med tavler, flipover og der er gratis WiFi alle lokalerne. Alle plenumlokaler har fastmonteret LCD projektor.

Vores største lokale “Salen” med plads op til 400 personer er velegnet til store konferencer og firmaevents.
Du kan i oversigten til venstre se kapaciteten for de enkelte konferencelokaler med forskellige opstillinger.


Teambuilding på konferencen

De 700 tønder land med skov, marker og søer er et godt udgangspunkt for “walk and talk” og gode løbeture. Her er et væld af muligheder for udendørsaktiviteter, og vi samarbejder med flere udbydere af teambuilding – se mere her.

Send en uforpligtende forespørgsel: Forespørgsel

VI SAMMENSÆTTER GERNE ET GODT TILBUD TIL DIG

Kom og nyd den klassiske charme
i smuk natur

Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

Call Now Button