Møde & Konference

Konference, møde, efteruddannelse, udvikling eller event?

  • 1 stor sal – op til 400 personer
  • 8 store plenumrum – alle med projektor og wifi
  • 10 mødelokaler/grupperum
  • 102 dobbeltværelser
  • Gratis wifi
  • Gratis parkering
  • Statens rammeaftale Konference & Møde

Vores konferencefaciliteter beliggende midt i den smukke natur er med til at fremme både inspirationen, kreativiteten, velværet – og ikke mindst nærværet.
Deltagerne kan lade op med en frisk tur i parken eller ren afslapning i Relax-området, før menuen nydes i restauranten med udsigten over søen.

Vi sikrer dig et succesfuldt arrangement. Der er rige muligheder for team building og aktiviteter – både med og uden overnatning.

 

Sørup Herregaard ligger centralt på Sjælland, og er derfor det ideelle mødested for konferencer, hvor deltagerne kommer fra forskellige dele af landet. For deltagere, der ankommer i bil er her naturligvis gode og gratis parkeringsforhold. Vi har en ladestander til el-biler.

Konference- og mødelokaler

Vores 19 møde- og konferencelokaler er beliggende i herregårdens længer. De har alle dagslys og er indrettede med tavler, flipover og der er gratis WiFi alle lokalerne. Alle plenumlokaler har fastmonteret LCD projektor.

Vores største lokale “Salen” har plads til op til 400 personer i biografopstilling. Lokalet er lyst og venligt, med højt til loftet. Salen er velegnet til konferencer, store middagsselskaber og fester.

Du kan i oversigten til venstre se kapaciteten for de enkelte konferencelokaler med forskellige opstillinger. Vi tilbyder både dagsarrangementer såvel som konferencer med overnatning og oplevelser i form af team building fra Danmarks bedste udbydere, skøn natur og adgang til Relax-område med 29 grader varmt svømmebassin og sauna.

Overnatning til din konference

Hotellets 102 dobbeltværelser er røgfri og er beliggende i de charmerende længer. Alle har eget bad/toilet, hårtørrer samt TV og WiFi.

Suiten består af stor stue, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med badekar og separat toiletrum.

Standard dobbeltværelse. 

Suite – stuen. 

Suite – soveværelse. 

Suite – badeværelse.

Gør mødet til noget særligt

Teambuilding på konferencen

De 700 tønder land med skov, marker og søer er et godt udgangspunkt for “walk and talk” og gode løbeture. Her er et væld af muligheder for udendørsaktiviteter, og vi samarbejder med flere udbydere af team building – se mere her.

  

Laden

Har du brug for noget helt særligt til udstillinger, fester, team building og kreative pauser..? Så bør du se nærmere på “Laden“, der kan danne en ramme om jeres næste tema-arrangement.

Kokkeskole

Kom og lav en tre-rettes menu! Vores kokke udfordrer jer – og I lærer gode kokke-tricks, som kan bruges derhjemme. Vores kokkeskole koster et tillæg på kr 195,- pr. person (inkl. forklæde) og opstartsgebyr på kr 5.000,-. Læs mere her.

Specielle tilbud

På udvalgte dage og i særlige perioder har du mulighed for at planlægge din konference eller dit møde til en ekstra god pris. Se venligst Gode konference tilbud i menuen til venstre.

Send en uforpligtende forespørgsel: Forespørgsel

VI SAMMENSÆTTER GERNE ET GODT TILBUD TIL DIG

Call Now Button