Møde & Konference

Skal medarbejderne på efteruddannelse, lederudvikling eller mødes om forandringer?

Vores omgivelser med en lang historisk baggrund og en smuk natur er med til at fremme både inspirationen, kreativiteten og velværet. Og ikke mindst nærværet.

Efter en lang dag kan deltagerne lade op med en frisk tur i parken eller ren afslapning af i Relax-området, før de nyder middagen i restauranten med udsigt over søen.

Vi har erfaringen og de smukke rammer til at sikre en succesfuld konference – også med mange tilbud om teambuilding og aktiviteter – både med og uden overnatning.

 

Sørup Herregaard ligger centralt på Sjælland, og er derfor det ideelle mødested for konferencer, hvor deltagerne kommer fra forskellige dele af landet. For deltagere, der ankommer i bil er her naturligvis gode parkeringsforhold.

Bemærk venligst at vi er med i Statens aftale om kurser & konferencer og medlem af Danske Konferencecentre.

konference pause i det grønne

relax i saltvandsbassin efter konference  

Konference- og mødelokaler

Vores 19 møde- og konferencelokaler er beliggende i herregårdens længer. De har alle dagslys og er indrettede med tavler, flipover og der er gratis WiFi alle lokalerne. Alle plenumlokaler har fastmonteret LCD projektor.

Vores største lokale “Salen” har plads til op til 400 personer i biografopstilling. Lokalet er lyst og venligt, med højt til loftet. Salen er velegnet til konferencer, store middagsselskaber og fester.

Du kan i oversigten til venstre se kapaciteten for de enkelte konferencelokaler med forskellige opstillinger. Vi tilbyder både dagsarrangementer såvel som konferencer med overnatning og oplevelser i form af kokkeskole, team building, skøn natur og adgang til Relaxområde med 29 grader varmt saltvandsbassin og sauna.

  

Overnatning til din konference

Hotellets 102 herregårdsværelser er røgfri og er beliggende i de charmerende længer. Alle har eget bad/toilet, minibar, hårtørrer samt TV og WiFi.

konference overnatning  

Gør mødet til noget særligt

Teambuilding på konferencen

De 700 tønder land med skov, marker og søer er et godt udgangspunkt for “walk and talk” og gode løbeture. Her er et væld af muligheder for udendørsaktiviteter, og vi samarbejder med flere udbydere af team building – se mere her.

  

Laden

Har du brug for noget helt særligt til udstillinger, fester, team building og kreative pauser..?  Så bør du se nærmere på “Laden“, der kan danne en ramme om jeres næste tema-arrangement.

  

Kokkeskole

Kom og lav en tre-rettes menu! Vores kokke udfordrer jer – og I lærer gode kokke-tricks, som kan bruges derhjemme. Vores kokkeskole koster et tillæg på kr 195,- pr. person (inkl. forklæde) og opstartsgebyr på kr 5.000,-. Læs mere her.

konference deltagere på kokkeskole  

Specielle tilbud

På udvalgte dage og i særlige perioder har du mulighed for at planlægge din konference eller dit møde til en ekstra god pris. Se venligst Gode konference tilbud i menuen til venstre.

Send en uforpligtende forespørgsel: Forespørgsel

VI SAMMENSÆTTER GERNE ET GODT TILBUD TIL DIG

Bestilling af ophold

Klik ind og se datoer og priser.

Er du i tvivl om vi kan løse opgaven?

Hold kursus, konference, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære. Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

Call Now Button