Corona restriktioner

Opdateret den 10. november 2021

Vi gør venligst opmærksomme på, at der som følge af de seneste retningslinjer mod forebyggelse af spredningen af corona-virus (Covid-19), fra 12. november 2021 igen er krav om fremvisning af gyldigt “coronapas” ved besøg i restauranten.

Bemærk hertil, at alt servering (inklusiv morgenmad) foregår i restauranten, hvorfor alle gæster derfor skal kunne fremvise “vaccinepas” eller en negativ corona-test, der maksimalt er 72 timer gammel ved adgang hertil.

Vi beklager meget ulejligheden, men glæder os til fortsat at byde jer alle velkommen. Vi tager naturligvis stadig alle forholdsregler der er gældende. Læs eventuelt mere nedenfor.

Her på Sørup Herregård er trygge forhold for vores medarbejdere og gæster altafgørende, hvorfor vi hele tiden bestræber os på at skabe de bedst mulige rammer for, at I kan afvikle jeres fest, konference eller ophold i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Forholdsregler

Håndhygiejne: Spritdispensere er placeret således, at der er mulighed for regelmæssig hånddesinfektion.

Rengøring: Vi har skærpet vores rengøringsprocedure, hvorfor hyppig rengøring udføres med særligt fokus på kontaktflader.

Skulle der være behov for at stille afklarende spørgsmål, skal I være velkomne til at kontakte os og høre nærmere.

Bestilling af ophold

Klik ind og se datoer og priser.

Kom og nyd den klassiske charme
i smuk natur

Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

Call Now Button