Corona restriktioner

Opdateret den 26. februar 2021

De landsdækkende restriktioner som følge af Corona-virus er senest blevet forlænget til 5. april 2021. Dette betyder desværre også, at hotellet for nuværende holder helt lukket i samme periode.

Har du allerede booket et ophold, så vil du snarest muligt blive kontaktet.

Vi beklager rigtig meget og er selvfølgelig kede af at skulle skuffe alle jer som ellers have valgt at støtte os, men vi følger- og respekterer myndighedernes beslutninger.

Afslutningsvis tager vi naturligvis stadig de forholdsregler nedenfor som fortsat er gældende.

Her på Sørup Herregård er trygge forhold for vores medarbejdere og gæster altafgørende, hvorfor vi hele tiden bestræber os på at skabe de bedst mulige rammer for, at I kan afvikle jeres fest, konference eller ophold i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Forholdsregler

Åbningstid: Den tilladte åbningstid for restauranten/bar er begrænset til kl.22:00.

Mundbind: Gæster der opholder sig i restauranten skal enten bære mundbind eller visir med undtagelse af siddende gæster. Vores personale vil dog altid være iført de påkrævede værnemidler, når de færdes på hotellet.

Afstand: Grundet påbud om et afstandskrav mellem besøgende på 1 meter (næse-til-næse), har vi indrettet os, så vi kan imødekomme dette krav, og antallet af gæster ikke overstiger det tilladte.

Håndhygiejne: Spritdispensere er placeret således, at der er mulighed for regelmæssig hånddesinfektion.

Rengøring: Vi har skærpet vores rengøringsprocedure, hvorfor hyppig rengøring udføres med særligt fokus på kontaktflader.

Skiltning: Det maksimalt tilladte antal personer fremgår via. Skiltning i de respektive lokaler.

Skulle der være behov for at stille afklarende spørgsmål, skal I være velkomne til at kontakte os og høre nærmere.

Bestilling af ophold

Klik ind og se datoer og priser.

Kom og nyd den klassiske charme
i smuk natur

Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

Call Now Button