Corona restriktioner

Opdateret den 28. juni 2021

Da samfundet nu gradvist åbnes op igen og de landsdækkende restriktioner lempes, er det med stor glæde at vi igen kan slå dørene op og byde velkommen på Sørup Herregaard!

Det betyder helt konkret, at det nu igen er muligt at booke både overnatning med morgenmad, samt alle vores andre former for ophold. Bemærk hertil, at alt servering (inklusiv morgenmad) foregår i restauranten, hvorfor alle gæster derfor skal kunne fremvise “vaccinepas” eller en negativ corona-test, der maksimalt er 72 timer gammel ved adgang hertil.

Vi beklager meget ulejligheden, men glæder os helt vildt til at se jer og har desuden gjort os umage for I kan få det bedst mulige ophold, samtidig med vi naturligvis stadig tager alle forholdsregler der er gældende, både nu- og senere hen. Læs eventuelt mere nedenfor.

Her på Sørup Herregård er trygge forhold for vores medarbejdere og gæster altafgørende, hvorfor vi hele tiden bestræber os på at skabe de bedst mulige rammer for, at I kan afvikle jeres fest, konference eller ophold i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Forholdsregler

Åbningstid: Den tilladte åbningstid for restauranten/bar er begrænset til kl. 24:00.

Afstand: Grundet påbud om et afstandskrav mellem besøgende på 1 meter (næse-til-næse), har vi indrettet os, så vi kan imødekomme dette krav, og antallet af gæster ikke overstiger det tilladte.

Håndhygiejne: Spritdispensere er placeret således, at der er mulighed for regelmæssig hånddesinfektion.

Rengøring: Vi har skærpet vores rengøringsprocedure, hvorfor hyppig rengøring udføres med særligt fokus på kontaktflader.

Skiltning: Det maksimalt tilladte antal personer fremgår via. Skiltning i de respektive lokaler.

Skulle der være behov for at stille afklarende spørgsmål, skal I være velkomne til at kontakte os og høre nærmere.

Bestilling af ophold

Klik ind og se datoer og priser.

Kom og nyd den klassiske charme
i smuk natur

Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

Call Now Button