https://www.sorup.dk/
Vi søger en køkkenchef, der selvstændigt kan stå for indkøb, planlægning og udvikling af Herregaardens frokost-, aften- og selskabsmenuer.
Som Herregaardens køkkenchef, har du ansvar for at lede køkkenet samt køre selskaber, i samarbejde med souschefen. Derfor er det vigtigt at du er en dygtig leder, der kan holde det store overblik, og samtidig være forbillede og drivkraft for et godt samarbejde i dit team.
Herregaarden danner rammerne for konferencer, selskaber samt weekendophold. I restauranten serverer vi dagens 4-retters menu, med udgangspunkt i sæsonens råvarer, og med vegetarisk alternativ. Frokost serveres efter share food-koncept. Vi tilbyder ikke á la carte.
Det er en bonus hvis du har lyst til at være en del af Herregaardens ansigt udadtil, ved indimellem at præsentere dagens menu på vores sociale medier. Dette er dog intet krav for at søge stillingen.
Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart snarest muligt. Vilkår er overenskomstreguleret, mens lønnen herudover afhænger af erfaring og kvalifikationer, samt dine resultater.
Ansøgning og eventuelle spørgsmål til stillingen sendes til ansogning@sorup.dk
Sørup Herregaard danner rammerne for et moderne hotel- og konferencecenter, omgivet af den skønne midtsjællandske natur. Et pusterum i hverdagen – under 1 time fra København.
Vi har i alt 102 hotelværelser, fordelt i Herregaardens historiske bygninger. Desuden har vi kapacitet til konferencer og selskaber med op til 400 gæster i den store sal, samt mindre arrangementer i vores øvrige lokaler (20-100 pers.)
“Var til firmafest, og selv om vi var mange til stede, var der super betjening og tilmed var maden helt i top, dejligt mørt og veltilberedte anretninger med mulighed for at få mere af hovedretten. Vinen var ligeledes god. Et sted der varmt kan anbefales.”
5/5 stjerner
Du kan se vores aftenmenu, frokostmenu og selskabsmenuer her på hjemmesiden.