Konferencer

16 KONFERENCELOKALER

Vores 16 møde- og konferencelokaler er beliggende i herregårdens længer. De har alle dagslys og er indrettede med tavler, flipover og
der er gratis WiFi alle lokalerne. Alle plenumlokaler har fastmonteret LCD projektor. Salen har plads til op til 450 personer i stolerækker. Lokalet er lyst og venligt, med højt til loftet. Salen er velegnet til konferencer, store middagsselskaber og fester.

102 VÆRELSER

Hotellets102 værelser er røgfri og er placerede i de charmerende længer. Alle har eget bad/toilet, minibar, hårtørrer samt TV med gratis film og WiFi i alle værelser.

LADEN kan anvendes til udstillinger, fester, teambuilding og kreative pauser. Den ligger bag “Salen”.

TEAMBUILDING De 700 tønder land skov, marker og søer er et godt udgangspunkt for “walk and talk” og gode løbeture. Her er et væld af muligheder for udendørsaktiviteter, og vi samarbejder med flere udbydere af teambuilding. I kan prøve alt fra helikopterflyvning til kunstmaling.

KOKKESKOLE: Vores kokkeskole koster et tillæg på 195 kr. pr. person(inkl. forklæde) og gebyr på kr. 4.000,-.

I laver altid 3 retter.

VI HAR STATENS AFTALE PÅ KURSER OG KONFERENCER

GODE KONFERENCETILBUD se vores tilbudsperioder I 1917

Send en uforpligtende forespørgsel: FORESPØRGSEL

VI SKRÆDDERSYR GERNE ET TILBUD TIL DIG

Vi er medlem af Danske Konferencecentre

du kan se mere her  

Book et ophold

Skynd dig at få reserveret en plads, inden alt er optaget.

Er du i tvivl om vi kan løse opgaven?

Hold kursus, konference, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære. Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.