Teambuilding

Konference med Teambuilding og underholdning

Vi samarbejder med tre af landets dygtigeste og mest professionelle partnere, der kan arrangere spændende, sjove og udfordrende oplevelser for konferencens deltagere.

Hvis I skal have nye fælles og samlende oplevelser til konferencen eller firmaarrangement, så er det kun fantasien, der sætter grænser.

CoastZone

teambuilding med coastzone
CoastZone beskriver sig selv med ordene ”teambuilding i øjenhøjde”. De er kåret til årets bedste teambuilding leverandør i 2016, 2017 og 2018, og er blandt Danmarks førende inden for medarbejderudvikling og oplevelser til erhvervslivet.
Med blik for den enkelte, teamet og virksomheden skaber de succesoplevelser, der involverer og motiverer, forvandler og udvikler.

Læs mere om CoastZone her.

Midgaard Event

teambuilding midgaard
Midgaard Event startede i år 2000, og er et af Danmarks mest veletablerede eventbureauer. De har en bred palet af oplevelser til teambuilding, fest og events med speciale i aktivt indhold, der bringer mennesker sammen.

Læs mere om Midgaard Event her.

Cocktailkursus

teambuilding cocktail
Oplev et par spændende timer i cocktailens univers, hvor du som gæst vil smage fantastiske cocktails, samtidig med at du bliver aktiveret gennem sjove øvelser og konkurrencer på begge sider af baren.

Dette er et særdeles populært event som afslutning på konferencedagen inden middagen.

Læs mere om Cocktailkursus her.

Trylleri, tankelæsning og tricktyveri med Sunny Cagara

Oplev et show, der får dine deltagere til at grine, blive fascinerede og huske arrangementet som noget helt specielt.

Showet består af magi, stand-up og tankelæsning.

Sunny Cagara er en af landets bedste entertainere og har optrådt rundt omkring i verden, bl.a London, Barcelona, New York, Las Vegas og Ringsted.

Igennem de seneste 15 år har Sunny lavet tusindvis af shows, så I kan være helt sikre på, at han leverer underholdning i verdensklasse og at han med sin erfaring, vil skabe den helt rigtige stemning til jeres arrangement.

Læs mere om Sunny Cagara her.

Vi tilbyder også et in-house kokkeskole event – se det her.

 

 
Tilbage

Bestilling af ophold

Klik ind og se datoer og priser.

Er du i tvivl om vi kan løse opgaven?

Hold kursus, konference, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære. Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.