Teambuilding

Konference med Team building

Vi samarbejder med en række dygtige og professionelle partnere, der kan arrangere spændende og udfordrende oplevelser for konferencedeltagerne.

Venligst kontakt os, hvis du ønsker, at der skal indgå et inspirerende team building forløb i konferencen.

CoastZone

Omgivet af sø og skov er Sørup Herregaard et fantastisk sted til konferencer, møder og arrangementer. Omgivelserne og atmosfæren fordrer fælles oplevelser i teamet.

Mulighederne er uendelige og vi hjælper jer hvad enten I ønsker at arbejde med jeres forskelligheder, værdier og mål, eller har brug for en aktiv pause i teammødet eller til seminaret.

Skal I have nye fælles oplevelser sammen til årets sommerfest eller firmaarrangement eller noget helt fjerde…? Vi samarbejspartnere er blandt landets bedste teambuilding leverandører, så kun fantasien sætter grænser.

Oplevelser og læring for hele teamet

CoastZone er kåret årets bedste teambuildingleverandør i 2016 og 2017. De er Danmarks førende inden for medarbejderudvikling og oplevelser til erhvervslivet.
Du kan også finde udvalgt inspiration nedenfor. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

GPS Adventure
Til teamdagen med fokus på teamdynamik, performance og kommunikation

GPS Adventure er energi, motivation og handling! I oplever jeres samarbejde udfolde sig i et dynamisk spil, som bekræfter værdien i kommunikation og vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. Det er energi, I kan mærke og erfaringer, I kan bygge videre på. GPS Adventure er et dynamisk, teknologisk spil, hvor I opledes i mindre hold. Hvert hold deles i felt og base trupper. Udstyret med iPads og opgaveark skal I sammen finde poster og checkpoints i det smukke område om Sørup Herregaard. Alt foregår via live-tracking, hvilket skaber en helt særlig stemning og oplevelse.

Tid og varighed: Fra 8 personer i 3 timer.

CoastZone Challenge

Til seminaret eller afdelingsmødet med fokus på samarbejde, forskelligheder og fællesskab

CoastZone Challenge er fællesskab, motivation og energi! I oplever, hvordan jeres samarbejde udvikler sig, når I handler på de gode idéer sammen, og hvordan det øjeblikkeligt sætter positive spor i jeres team. I opdeles i mindre teams og dyster side og side. Gennem en række forskelligartede teamopgaver skal I skabe et godt flow i jeres samarbejde og finde styrke i jeres forskelligheder. Opgaverne rummer både praktik, fysik og logik, og hver løsningsproces giver jer nye erfaringer sammen.

Tid og varighed: Fra 8 personer i 2 timer.

Er CoastZone Challenge noget for jer?
Find øvrig inspiration her, eller kontakt os, så kan vi hjælpe dig.

En skræddersyet vinkel

Vi har mulighed for at tilføre jeres forløb en skræddersyet vinkel gennem specifikke spørgsmål målrettet virksomheden eller særlige fokusområder. En sådan vinkel er med til at underbygge vigtige budskaber og bringe jer tættere på de elementer, der har betydning i jeres hverdag.

Midgaard Event

MIDGAARD EVENTs teambuilding events har den gode historie – I er hovedpersonerne i fortællingen og er heltene der skal opklare mordet, finde den stjålne kuffert eller befri eventyrskoven for trolden…

Firmafest med oplevelse. Middag, dans og stemning kombineres med tema, god historie og interaktiv underholdning – En firmafest i rød tråd med dagens teambuilding.

Eventen organiseret fra A til Z af professionelt event bureau. Kontakt os, og vi skræddersyer en oplevelse der passer jeres behov, og du vil huske os for nytænkende og kvalitetsbevidst event bureau.

Se MIDGAARD EVENTs hjemmesiden her

Book et ophold

Skynd dig at få reserveret en plads, inden alt er optaget.

Er du i tvivl om vi kan løse opgaven?

Hold kursus, konference, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære. Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.