MENUFORSLAG TIL SELSKABER

MENUFORSLAG TIL SELSKABER

Vores køkkenchef har udfærdiget følgende menuforslag således at De frit kan sammensætte Deres selskabsmenu bestående af forret, hovedret og dessert.
(Min 20 personer)
Vær dog opmærksom på, at der er et tillæg på nogle af retterne.

 Pris for 3 retter uden tillæg serveret ved selskabsopdækkede borde, festligt pyntede med lys, servietter og smukke blomsterdekorationer. Kr. 395,- pr. kuvert

Vi serverer ikke medbragt mad eller drikkevarer.

MENUFORSLAG:

SUPPE

Jordskokkecremesuppe med ørredrogn og chips
Fiskesuppe kogt med fløde heri sprød fennikel og brøndkarse
Klassisk hummersuppe. Tillæg kr. 55,-

FORRET

Koldrøget laks på æblepure med vagtelæg, syltet rødløg, grana og sprødt stenalderbrød
Limemarineret laks på ingefærmayo med havtorn, skalotteløg og brøndkarse
Bagt torskeryg med dildmayo, grana, sprød porre og krydderurter
Herregårdens hjemmerøgede andebryst, svampemayo og  syltede bøgehatte

Rødtungefilet serveret med ørredrogn, hvide urter, purløg og skaldyrssauce tillæg kr. 55,-

HOVEDRET

Kalvefilet med estragonsauce,
spinattimbale og honning-timianbagte cherrytomater

Kroghængt oksefilet med pebersauce,
bagte asparges, portobello, spinat og vindruer

Fransk andebryst med rosmarinsauce og svamperisotto

Laks bagt med citronsmør hertil ingefærsauce, porre og purløg

Oksemørbrad med cognacsauce, østershatte,
Pom Anna og små rødløg kogt i gastrik, tillæg kr. 65,-

Kalvemørbrad med trøffelsauce, kejserhatte og lun salat af selleri, mandel og hjertesalat, tillæg kr. 65,-

Der serveres kartoffel og garniture efter sæson til alle hovedretter

Vildt og lam efter sæson. Spørg efter tilbud .

Fransk andebryst med rosmarinsauce, spinat og vindruer
Laks bagt med citronsmør. Ingefærsauce, porre og purløg
Der serveres kartoffel og garniture efter sæson til alle hovedretter
Vildt og lam efter sæson. Bed om et tilbud. 

 DESSERT

Hvid chokolade-hasselnøddebrownies
med rød sorbet, kørvel og mandelkrokant
Marcel chokoladekage med vaniljeis
og ananas syltede med basilikum
Lun brombærcrumble med lakridsiscreme
Klassisk cremé Brulee

Fra maj til august:

Danske jordbær med økologisk fløde og rørsukker

KØKKENCHEFENS MENUFORSLAG

Køkkenets hjemmerøget laks, grøn mayo, grønsagscroudite, havtorn, grana og ærteskud

Skiver af kalvefilet, estragonsauce, blomkålsflan,bøgehatte, spinat, blomme, bacon og persille

Lun chokoladefondant
med vaniljeiscreme, bær og hvid chokoladecrumble

MELLEMRET & OST

Champagnesorbet kr. 55,-
Agurke-limesorbet kr. 45,-
Sprødt brød med ørredrogn, creme fraiche og rødløg kr. 48,-
Unika oste med sprødt rugbrød og oliven kr. 55,-

NATMAD

Spegepølser og lun leverpostej med bacon og champignon
Porrecremesuppe med bacon og purløg
Fransk løgsuppe
Frikadeller med kartoffelsalat og surt

 

 Selskab_pavillon_280286.jpg
 
 Selskab_salen_280188.jpg
 
 Rosa_selskab_280187_1.jpg
 

Hjemmesiden bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.