FROKOSTKORT

FROKOSTKORT

4 slags sild

Marineret sild, kryddersild, Rom sild og tomatsild                                         Kr.  88,-
serveret med cremefraiche og purløg.

Sprængt oksespidsbryst på rugbrød med pickles, frisk revet peberrod        Kr. 198,-
og flødepeberrod.

Stegte rugmelspanerede rødspættefileter med citronmayonnaise,              Kr. 138,-
rejer og grønne asparges

Klassisk æggekage med dijonsennep, syltede rødbeder, røget flæsk         Kr. 118,-
og bacon samt friske tomater

Pariserbøf med det hele: Rå løg, peberrod, pickles, æggeblomme,            Kr. 125,-
kapers og syltede rødbeder

Vegetarisk/vegansk                                                                                                               

Pakoras med raita og blandet salat                                                              Kr. 129,-
Kartofler, blomkål, squash, auberginer, løg, grønne ærter.             

Raita: Sojayoghurt, mynte, koriander, hvidløg, limesaft.

Frokostmenu 12 til 17

Lunch menu 12 noon to 5 pm

Fra kl 12:00 til kl 16:00

 


 

 Pavillon juni
 
 IMG_3979 terrassen 16
 
 Personalet Nytår 2013 14

Restauranten ligger i den charmerende hovedbygning hvorfra der er udsigt over sø og voldgrav. Hovebygningen består af flere lokaler og her er plads til op til 220 personer

Hjemmesiden bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.