A LA CARTE MENU

AFTENMENU

FORRETTER

Koldrøget laks
på marineret salat af grønkål, æble og tranebær. kr. 105,-

Kartoffel porre suppe med ristet peberbacon
Trøffelolie og krydderurter.  kr. 105,-

HOVEDRETTER

Dagens fisk med sauce vin blanc og dagens garniture  
                              hertil dagens kartoffel.  kr. 215,-                           

Steak af okse på bagt selleri pure,
hertil syltede rødløg og dagens garniture og
dagens kartoffel og sauce. Kr 245,-
    Hjemmerørt bearnaise tilkøbes kr.35,-

VEGETAR/VEGANER

Grillstegt squash med hvidløgsolie, oliven og urter kr. 105,-

Risotto af byg med svampe, fine ærter, fløde og parmesan eller tofu kr. 175,-

OST & DESSERT

Australsk karamelkage med vanilleis og karamelsauce kr.  95,-

Isdessert med chokolade sovs og mandelkrokant. kr.  95,-

    3 slags danske unikaoste med kompot, kiks og soya mandler         kr.  95,-

MENUER

                   Dagens menu 2 retter kr. 245,-                   

Dagens menu 3 retter kr. 295,-
 

 Pavillon juni
 
 IMG_3979 terrassen 16
 
 Personalet Nytår 2013 14

Restauranten ligger i den charmerende hovedbygning hvorfra der er udsigt over sø og voldgrav. Hovebygningen består af flere lokaler og her er plads til op til 220 personer


 

Hjemmesiden bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.