JULEFROKOST 1. og 2. juledag

DET STORE JULEBORD:
Mellem kl 12 og 15 

Fisken og fuglen
Herregårdens store sildebord,
hvide-, krydder-, karry- og stegte sild hertil løg og kapers.
Store rejer med mayonnaise og citron.
Gravad laks med hvide aspargessnitter
Koldrøget laks på citron/sennepscreme,
syltet solbær og sprød malt.
Fiskefilet med remulade og citron

Stegen
Hjemmerøget andebryst, tyttebærgele,
ristede hasselnødder & friteret persille.
Appelsinstegt flæskesteg.
Tarteletter med høns i asparges.
Frikadeller.
Gammeldags andesteg med æbler og svesker.
Æbleflæsk.
Smørstegt blodpølse med mørk sirup og kanelsukker.
Krydderglaseret skinke.
Rosa stegt oksecuvette.
Leverpostej med svampe og sprød bacon.
Rødkål, rødbeder, agurkesalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler, grønlangkål, skysauce og honning bagte rodfrugter.

Desserten og osten
Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
Oste med oliven og syltede valnødder.
Julekrydderkage med vaniljepisket cremefraiche.
Pebernødder, brunkager, figner, dadler, hasselnødder, valnødder, tørrede abrikoser og klementiner.

Kr. 225,- per person, Børn under 12 år ½ pris

 

 Jul Sørup eftermiddag 280
 
 Sørup jul dør

 

Julebuffeten serveres i de smukke lokaler i hovedbygningen hvor vi har pyntet op med juletræ og juledekorationer.

HUSK AT BESTILLE BORD

VI KAN KONTAKTES

HER

Hjemmesiden bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.