JULEfrokost 1. og 2. juledag 2017

TRADITIONEN TRO ER DER IGEN I ÅR JULEFROKOST I HOVEDBYGNINGEN fra kl. 12:00 til 15:00:

DET STORE JULEBORD:
Mellem kl 12 og 15 

Fisk
Herregårdens store sildebord,
hvide-, krydder-, karry- og stegte sild hertil løg og kapers.
Store rejer med mayonnaise og citron.
Gravad laks med hvide aspargessnitter
Koldrøget laks på citron/sennepscreme,
syltet solbær og sprød malt.
Fiskefilet med remulade og citron

Steg/fugl
Hjemmerøget andebryst, tyttebærgele,
ristede hasselnødder & friteret persille.
Appelsinstegt flæskesteg.
Tarteletter med høns i asparges.
Frikadeller.
Gammeldags andesteg med æbler og svesker.
Æbleflæsk.
Smørstegt blodpølse med mørk sirup og kanelsukker.
Krydderglaseret skinke.
Rosa stegt oksecuvette.
Leverpostej med svampe og sprød bacon.
Rødkål, rødbeder, agurkesalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler, grønlangkål, skysauce og honning bagte rodfrugter.

Dessert og ost
Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
Oste med oliven og syltede valnødder.
Julekrydderkage med vaniljepisket cremefraiche.
Pebernødder, brunkager, figner, dadler, hasselnødder, valnødder, tørrede abrikoser og klementiner.

Kr. 265,- per person, Børn under 12 år ½ pris

 

Jul på Sørup 
 Sørup jul dør
 

Pris per person 265,-

Børn under 12 år ½ pris

HUSK AT BESTILLE BORD


 

Hjemmesiden bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.